Andament Group Oy

Andament Group on mukana lähes kaikessa yhteiskunnan infrastruktuurin rakentamisessa: energiantuotannossa ja -jakelussa, liikenteessä ja vedenkäsittelyssä.

Andament Group Oy on kaikilla infra-alan osa-alueilla toimiva konserni, jonka toiminta on jaettu toimialoittain neljälle tytäryhtiölle. Yhtiö on yksityisomistuksessa oleva perheyritys, jonka kotipaikka on Kalajoki ja toiminta-alueena koko Suomi ja Pohjois-Ruotsi.

Toimialat

  • Energiarakentaminen: Tuulipuistot, aurinko- ja ydinenergia, vesi- ja lämpövoimalaitokset
  • Liikenneväylät: Tiet, kadut ja sillat, ratarakentaminen ja satamat, liikennevirtojen ja laadun mittaus
  • Teollisuus- ja erikoisrakentaminen: Vesi- ja jätevesilaitokset, liike- ja teollisuusrakennukset, teräs- ja betonirakenteet, maa-ainekset

Laatu

Tavoitteenamme on, että kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Henkilöstö ja yhteistyökumppanit ymmärtävät korkean laadun merkityksen ja vastaavat oman työnsä laadusta. Asetamme itsellemme tavoitteita ja mittaamme niiden täyttymistä säännöllisesti, jotta pystyisimme palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja tehokkaammin.

Olemme Infra ry:nRakentamisen Laatu ry:n (RALA) jäsen. Käytössämme on yrityskohtainen laatujärjestelmä, jolla on RALA:n toimintatapojen hyväksyntä. Konsernissa on käytössä ISO9001-, ISO14001-, OHSAS- ja ISO18001 -laatusertifikaattijärjestelmät. Kuulumme myös Tilaajavastuu.fi-palveluun.

Työpaikat

Katso vapaita työpaikkoja suoraan yhtiöiden sivustoilta:

Käyntiosoite

Andament Group Oy
Kalajoentie 6, 85100 KALAJOKI
Y-tunnus: 0951090-4

Kaikki osoitteet ja henkilöstö

© Andament Group 2020.