Yhtiöt

Etusivu » Yhtiöt » WeldOne Oy

WeldOne Oy

Weldone Oy valmistaa konepajassaan vaativia teräsrakenteita ja kehittää ennakkoluulottomasti parempia koneita ja laitteita asiakkailleen. Yrityksen tuotteet ovat kovalla koetuksella niin teollisuudessa kuin sään armoillakin.

Osaamista yli toimialarajojen

WeldOne Oy perustettiin vuonna 2010 kehittämään uusia koneita ja laitteita Andament-yhtiöiden tarpeisiin. Sittemmin yritys on kehittynyt vaativien teräsrakenteiden toimittajaksi, jonka toimialuetta on koko Suomi Vuosaaren satamasta Ivalon lentokentälle. Saavutettuaan nykyisen, noin 30 työntekijän vahvuutensa WeldOne hakee lisäkasvua oman alihankkijaverkoston laajentamisesta.

WeldOnen vahvuuksia ovat ongelmanratkaisua rakastavat suunnittelijat, laadun merkityksen tunnistava tuotantohenkilöstö sekä laaja kosketuspinta useiden toimialojen käytännön tekemiseen. Nopeasta kasvusta huolimatta yritys ei ole menettänyt suoraviivaisuuttaan ja kovaa lähtönopeutta uusiin projekteihin.

Varmistettua laatua

WeldOnella on EN 1090 -sertifikaatti kantavien teräsrakenteiden valmistukseen ja Liikenneviraston hyväksyntä piensiltojen toimitukseen. Yrityksen käytössä on standardeja SFS-EN ISO 9001, 14001 ja 18001 vastaavat laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusjärjestelmät.

WeldOnen tyytyväisiä asiakkaita ovat mm. puolustusvoimat, rajavartiolaitos ja terästehdas SSAB. Konserniyhteistyötä yritys on tehnyt menestyksekkäästi etenkin Suomen Maastorakentajien vaativilla vesi- ja voimalaitostyömailla.

WeldOnen palvelut

  • Tuotekehitys
  • 3D-suunnittelu
  • Konepajatyöt ja alihankinta
  • Asennus
  • Kunnossapito
  • Kokonaistoimitukset

Lue lisää WeldOnen verkkosivustolta