Yhtiöt

Etusivu » Yhtiöt » SL Asfaltti Oy

SL Asfaltti Oy

SL Asfaltti on yksi Suomen suurimmista valtakunnallisista päällystealan yrityksistä, jonka toiminnassa kohtaavat laatu, turvallisuus ja kestävä kehitys. Yritys päällystää kaikenkokoisia kohteita pihateistä lentokenttiin.

Pitkän linjan pikimiehiä

Vuonna 2001 perustetun SL Asfaltin palveluvalikoima kattaa niin uudet päällysteet kuin monipuoliset uusio- ja korjausmenetelmät. Tärkeimpiä asiakkaita ovat kunnat, kaupungit ja ELY-keskukset, joille toteutetaan 1–3 isoa päällystys­urakkaa joka vuosi. Kuopion ja Pohjois-Savon talousalueella SL Asfaltti palvelee myös yksityisasiakkaita pihojen ja ajoteiden asfaltoinneissa.

SL Asfaltin kilpailuetuna on kevyt organisaatio ja motivoitunut henkilöstö, joka on yhdistelmä pitkän linjan pikimiehiä ja vastavalmistuneita nuoria tekijöitä. Yrityksessä panostetaan voimakkaasti siihen, että asfalttityömaat olisivat turvallisia sekä henkilöstölle että tienkäyttäjille.

Jatkuvaa parannusta

Päällystealan johtavana kotimaisena toimijana SL Asfaltti on sitoutunut kestävään kehitykseen. Monet uusiopäällysteiden valmistuksessa ja levityksessä käytetyistä koneista perustuvatkin yrityksen omaan tuotekehitykseen. Mitä tehokkaammin vanha päällyste pystytään hyödyntämään kohteessa, sitä suurempia säästöjä raaka-aine- ja kuljetuskustannuksissa voidaan saavuttaa asiakkaalle.

SL Asfaltissa on tehty hartiavoimin töitä korkean laatutason ja ympäristölle aiheutuvan kuormituksen minimoimisen eteen. Todistuksena tästä yrityksellä on ISO 9001-, ISO 14001-, OHSAS 18001- ja RALA-sertifikaatit.

SL Asfaltin palvelut

  • Uudet päällysteet
  • Uusiopäällysteet
  • Urapaikkaukset
  • Piha-asfaltoinnit
  • Massanvaihdot
  • Maisemointi

Lue lisää SL Asfaltin verkkosivustolta