Yhtiöt

Etusivu » Yhtiöt » Skarta AB

Skarta AB

Skarta AB on Maastorakentajien ruotsalainen tytäryhtiö, joka tarjoaa Andament-konsernin vaativan insinöörirakentamisen palveluita Ruotsissa sekä yksityisille tilaajille että julkiselle sektorille.

Suurteollisuuden ytimessä

Andament Group aloitti keväällä 2015 etabloitumisen Ruotsiin. Skarta AB tavoittelee Kiirunasta käsin Pohjois-Ruotsin kaivos- ja voimalaitosteollisuuden urakoita, ja kun jalansija Ruotsista on saavutettu, myös eteläisemmän Ruotsin kohteita. Pohjois-Ruotsiin on odotettavissa lähivuosina useita merkittäviä investointeja sekä teollisuuteen, tiestöön että kunnalliseen infraan, joten Andament Group haluaa paikallisen organisaation olevan valmiina, kun nämä urakat tulevat laskentaan.

Skartan avainhenkilöiksi on rekrytoitu Pohjois-Ruotsissa pitkään toimineita rakennusalan ammattilaisia, joilla on vahvat alueelliset verkostot sekä  runsaasti kokemusta pohjoisen haastavissa olosuhteissa toimimisesta.

Uutta erikoisosaamista konserniin

Skartan mukana Andament Groupiin saadaan lisää erikoisosaamista muun muassa liukuvalutöistä sekä rakennusten siirrosta. Jälkimmäiselle on kysyntää Kiirunassa monen sukupolven ajan, sillä koko kaupunki on siirrettävä rautamalmin louhinnan edetessä keskustan alle. Urakka sisältää valtavan määrän purkutöitä, rakennusten siirtoja, maarakentamista ja päällystystöitä. Kaupungin siirron on arveltu kestävän jopa 100 vuotta.

Skartan palvelut

  • Teollisuusrakentaminen
  • Siltarakentaminen
  • Tuuli- ja vesivoima­rakentaminen
  • Kaivosrakentaminen
  • Maarakentaminen

Lue lisää Skartan verkkosivustolta