Yhtiöt

Etusivu » Yhtiöt » Morenia Oy

Morenia Oy

Morenialla on maanlaajuinen verkosto laadukkaita kiviainesvarantoja infrarakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin.

Kiveä kaikenkokoisille asiakkaille

Morenialla on käytössään noin 150 maa-ainesvarantoa ympäri Suomea. Varantojen keskeinen sijainti ja hyvä laatu mahdollistavat monipuolisen tuotevalikoiman niin isojen infrarakentajien kuin myös paikallisten pienasiakkaiden tarpeisiin. Kattavan varanto- ja yhteistyöverkoston ansiosta Morenia Oy pystyy vastaamaan isojen hankkeiden kiviainestarpeisiin räätälöimällä asiakkaan tarpeiden mukaisia kokonaisratkaisuja. Sertifioitu toiminta ja tarkkaan valvottu tuotanto takaavat laadukkaat CE-merkityt kiviainestuotteet kaikkeen rakentamiseen.

Luonnonkiviaineksien lisäksi Morenia myy Outokummun Tornion terästehtaan OKTO-rakennustuotteita, joita voidaan käyttää kaikista vaativimmissa kohteissa eristyskerroksista päällysteisiin ja tulenkestäviin rakenteisiin.

Kokonaisratkaisuja asiakasta kuunnellen

Varantojen lisäksi Morenian vahvuus syntyy ammattitaitoisesta henkilöstöstä. Asiakasta kuunnellen yritys pystyy tarjoamaan kattavia kustannustehokkaita kokonaisratkaisuja kiviainestarpeiden hallintaan. Morenian kiviainestuotantoon ja laadunhallintaan erikoistuneen henkilöstön pitkä kokemus on asiakkaan käytettävissä tarvittaessa hankkeen alkumetreistä lähtien.

Paikallisten jälleenmyyjien ansiosta samat laadukkaat kiviainestuotteet ovat myös pienasiakkaiden saatavissa. Asiantuntevat alueelliset toimijat vastaavat kaikkiin pienrakentajien mieltä askarruttaviin kiviaineskysymyksiin ja tarjoavat kattavia lastaus- ja kuljetuspalveluita.

Morenian palvelut

  • Kiviainekset
  • OKTO-rakennustuotteet
  • Murskauspalvelut

Lue lisää Morenian kotisivuilta.