Vikke Saarelainen Nevian toimitusjohtajaksi

eMBA, yhdyskuntatekniikan insinööri Vikke Saarelainen (44) on valittu Andament Groupiin kuuluvan Nevia Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 1. lokakuuta.

vikke-saarelainenVikke Saarelainen on työskennellyt useilla teollisuuden aloilla myös kansainvälisesti. Hän on kerännyt kokemusta niin liikkeenjohdon kuin teknologian kehittämisen eri tehtävistä.

– Haimme toimitusjohtajaa, joka luotsaa Neviaa Suomessa ja kansainvälisesti hyödyntämään niitä mahdollisuuksia, joita IT:n ja infratiedon yhdistäminen avaa. Valinnassa painoivat myös Saarelaisen arvot sekä monipuolinen työkokemus, Nevian hallituksen puheenjohtaja Jari Palviainen sanoo.

Saarelainen kertoo kiinnostuneensa Nevian toimitusjohtajuudesta muun muassa siksi, että siinä yhdistyvät erinomaisesti aikaisempi koulutus ja reilun 15 vuoden aikana kertynyt teknologiaosaaminen.

– Koska haetussa roolissa painotettiin myös innovatiivisuutta tunsin, että tässä tehtävässä ovat kaikki elementit kohdallaan. Nevia on lisäksi yhtiö, jolla on hyvä liiketoiminnallinen perusta sekä äärimmäisen hieno kasvupotentiaali digitalisaation ja uusien teknologioiden saralla, Saarelainen toteaa.

Nevia on älykkään yhdyskuntien infrastruktuurin teknologian ja tiedonhallinnan palveluihin erikoistunut yritys.

Lisätiedot:

Jari Palviainen,
hallituksen pj., Nevia Oy
+358 40 486 1521

Vikke Saarelainen,
toimitusjohtaja, Nevia Oy
+ 358 40 754 4429

Tutustu Nevian palveluihin osoitteessa www.nevia.fi

Kuva: Jarmo Peltola

Lue myös

Kati Levoranta P2X Solutionsin osakkaaksi ja johtajaksi

Kati Levoranta aloittaa vihreän vedyn tuottaja ja power-to-x-teknologian edelläkävijä P2X Solutions Oy:n osakkaana ja johtajana, joka vastaa operatiivisen ja kaupallisen toiminnan kehittämisestä. Levoranta on toiminut Rovio Entertainment Oyj:n toimitusjohtajana vuosina

Lue lisää