Katrin terveisiä Portugalin leiriltä!

Andament Group tukee yleisurheilija Katri Mustolan huippu-urheilu-uraa. Lue Katrin kuulumisia harjoittelukaudelta.

Ola! Leiriterveisiä Portugalista!

Enpä olisi pari kuukautta sitten uskonut penikka-vaivojen kanssa painiessani ja hiihtämällä intervalliharjoituksia Oulun Sankivaarassa korvatessani, että keväämmällä juoksujalat tulevat iloisesti heräilemään pitkästä talvihorroksestaan Atlantin rannikolla. Maaliskuussa ehdimme jo hetken pelätä ettei leiriä ja ehjää kisakautta jalkavaivojen vuoksi tule, mutta suunta näyttää vihdoin muuttuneen ja askel on ottanut taas ilmaa alle.

Nyt on pari viikkoa takana hyvää harjoittelua isän laatimalla reseptillä. Leirin ”Menu” on koostunut pääasiassa tekniikka- ja intervalliharjoittelusta höystettynä nopeusvoimalla ja mäkitreenillä, huoltavaa harjoittelua unohtamatta. Oman mausteensa on tuonut myös mahdollisuus osallistua Suomen Urheiluliiton 400m:n ja 400m:n aj. lajivalmentajan Petra Stenmanin (tunnetaan myös lempinimellä ”kävelevä liikepankki”) vetämiin tekniikkaharjoituksiin, joista on saatu taas aimo annos oppia, apuja ja uusia harjoitteita omaan tekemiseen. Juokseminen kaikessa yksinkertaisuudessaan on yllättävän haasteellista!

Vielä olisi pari hyvää treenipäivää edessä ja torstaina suunta kääntyy kohti kotimaata. Ajatukset alkavat vähitellen kohdistua kesään, mutta sitä ennen on kuitenkin vielä tiedossa hikinen tentti-puristus ja oma parin viikon mittainen ”kesäloma”, jolloin tarkoituksena on nollata keho ja mieli kuluneesta kouluvuodesta ja talven harjoittelusta. Sitten kiristellään piikkarin piikit, otetaan vauhtia ja katsotaan minne jalat vie.

Aurinkoista kevään jatkoa kaikille toivottavat
Katri Mustola ja Tuomo Mustola

Andament Group tukee Katri Mustolan huippu-urheilu-uraa. Lue lisää Katrista.

Lue myös

Kati Levoranta P2X Solutionsin osakkaaksi ja johtajaksi

Kati Levoranta aloittaa vihreän vedyn tuottaja ja power-to-x-teknologian edelläkävijä P2X Solutions Oy:n osakkaana ja johtajana, joka vastaa operatiivisen ja kaupallisen toiminnan kehittämisestä. Levoranta on toiminut Rovio Entertainment Oyj:n toimitusjohtajana vuosina

Lue lisää