Andament Group Oy

Etusivu » Andament Group Oy

Andament Group Oy

Andament Group on mukana lähes kaikessa yhteiskunnan infrastruktuurin rakentamisessa: energiantuotannossa ja -jakelussa, liikenteessä ja vedenkäsittelyssä.

Andament Group Oy on kaikilla infra-alan osa-alueilla toimiva konserni, jonka toiminta on jaettu toimialoittain kuudelle tytäryhtiölle. Yhtiö on yksityisomistuksessa oleva perheyritys, jonka kotipaikka on Kalajoki ja toiminta-alueena koko Suomi ja Pohjois-Ruotsi. Konsernin toimitusjohtaja on Jari Palviainen ja hallituksen puheenjohtaja Matti Juola.

Toimialat

  • Energiarakentaminen: Tuulipuistot, aurinko- ja ydinenergia, vesi- ja lämpövoimalaitokset
  • Liikenneväylät: Tiet, kadut ja sillat, ratarakentaminen ja satamat, liikennevirtojen ja laadun mittaus
  • Teollisuus- ja erikoisrakentaminen: Vesi- ja jätevesilaitokset, liike- ja teollisuusrakennukset, teräs- ja betonirakenteet, maa-ainekset

Avainluvut

  • 6 tytäryhtiötä
  • Tytäryhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2014, n. 100 miljoonaa euroa
  • Henkilöstömäärä vuonna 2014 n. 300 henkilöä
  • Suomessa toimipisteitä 14 paikkakunnalla
  • Toimipisteet Virossa ja Ruotsissa

Andament Groupilla on Bisnoden myöntämä korkein AAA-luottoluokitus.

AAA-logo-2015-FI

Tutustu esitteisiimme

Andament Group – Infra-alan kehittäjä

Andament Group lyhyesti

Laatu

Tavoitteenamme on, että kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Henkilöstö ja yhteistyökumppanit ymmärtävät korkean laadun merkityksen ja vastaavat oman työnsä laadusta. Asetamme itsellemme tavoitteita ja mittaamme niiden täyttymistä säännöllisesti, jotta pystyisimme palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja tehokkaammin.

Olemme Infra ry:n, Rakentamisen Laatu ry:n (RALA) ja Perheyritysten liiton jäsen. Käytössämme on yrityskohtainen laatujärjestelmä, jolla on RALA:n toimintatapojen hyväksyntä. Konsernissa on käytössä ISO9001-, ISO14001-, OHSAS- ja ISO18001 -laatusertifikaattijärjestelmät. Kuulumme myös Tilaajavastuu.fi-palveluun.

Työpaikat

Katso vapaita työpaikkoja suoraan yhtiöiden sivustoilta: