Ollinmäen teollisuusalueen rakentaminen käynnistyi Energy Towerin perustustöillä.

Andament Group rakentaa Pyhäjoelle Energy Towerin

Ollinmäen Teollisuusalueen rakentaminen Pyhäjoella alkaa toimistohotellin rakentamisella.

Kalajokinen Andament Group ja Pyhäjoen Teollisuusyhtiö Oy ovat allekirjoittaneet toimistohotellin kiinteistöyhtiön perustamista koskevan sopimuksen. Kiinteistöyhtiö rakennuttaa Pyhäjoelle laadukkaista toimistotiloista koostuvan Energy Towerin.

– Tarkoituksena on saada saman katon alle esimerkiksi Fennovoiman Hanhikivi 1 -hankkeen yrityksiä, jotka tarvitsevat toimistotilaa. Tämä helpottaa alueella toimivien yritysten keskinäistä yhteistyötä ja tuo mukanaan synenergiaetuja, kertoo Andament Groupin toimitusjohtaja Jari Palviainen.

Ollinmäen teollisuusalueelle valtatie 8:n välittömään läheisyyteen nousevan Energy Towerin rakennustyöt on aloitettu, ja tilat valmistuvat vuoden 2015 loppuun mennessä. 3-kerroksinen kiinteistö on pinta-alaltaan noin 900 neliötä, ja tilat vuokrataan yrityksille erisuuruisina kokonaisuuksina. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on lähes 1,5 miljoonaa euroa. Tiloista on varattu jo tässä vaiheessa kolmasosa.

Yksi tulijoista on palveluyritys SOL.

– Suurhanke tarvitsee monenlaisia palveluita. Meiltä Energy Toweriin sijoittuvat sekä SOL Henkilöstöpalvelut että toimitilojen siivous- ja kiinteistöhuoltoon erikoistunut SOL Palvelut. Toimistohotellin yksi tärkeä etu on sen keskeinen sijainti, sanoo SOL Henkilöstöpalveluiden palvelujohtaja Marko Mertala.

– Toimistorakennus palvelee hyvin elinkeinoelämää ja suurhankkeita. Energy Towerissa toimivat yritykset ovat näkyvästi esillä vilkkaan valtatien ja teollisuusalueen risteyksessä, kertoo Pyhäjoen Teollisuusyhtiön toimitusjohtaja Veikko Björn.

Kuvassa: Ollinmäen teollisuusalueen rakentaminen käynnistyi Energy Towerin perustustöillä.

Lue myös

Kati Levoranta P2X Solutionsin osakkaaksi ja johtajaksi

Kati Levoranta aloittaa vihreän vedyn tuottaja ja power-to-x-teknologian edelläkävijä P2X Solutions Oy:n osakkaana ja johtajana, joka vastaa operatiivisen ja kaupallisen toiminnan kehittämisestä. Levoranta on toiminut Rovio Entertainment Oyj:n toimitusjohtajana vuosina

Lue lisää