Andament Group juhli 20-vuotista taivaltaan

Andament Group juhli 20-vuotismerkkipäiväänsä yrityksen kotipaikkakunnalla Kalajoen Merisärkällä 25. syyskuuta.

– Halusimme juhlistaa yhteistä taivaltamme yhdessä asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Ilta herättikin paljon hienoja muistoja menneiltä vuosikymmeniltä, sanoo Maija Bertula perheyhtiön edustajana.

Kalajoen Hiekksaärkät
Kalajoen Hiekkasärkät
CJ0B8623
Juhlavieraiden vastaanotto

Oman elämän käsikirjoitus

CJ0B8716
Kari Väänänen – Oman elämän käsikirjoitus

Juhla alkoi ohjaaja, käsikirjoittaja Kari Väänäsen puheenvuorolla oman elämän käsikirjoituksesta. Väänänen rohkaisi ihmisiä säilyttämään aikuisenakin lapsille tyypillisen uteliaisuuden ja rohkeuden, koska se luo pohjan juuri sellaisille innovaatioille, joihin Andament Groupinkin menestys perustuu.

Muistoja matkan varrelta

CJ0B8844
Paavo Syrjö – Juhlapuhe

Infra ry:n toimitusjohtaja Paavo Syrjö kävi puheessaan kattavasti läpi Andamentin historiaa aina Pentti ja Elsa Juolan yrittäjäuran alkuajoista lähtien.

– On ollut mahtava seurata Andamentin tarua aitiopaikalta. Yrityksen kehittäminen on näin sivusta seuranneena ollut johdonmukaista ja määrätietoista. Olen vakuuttunut, että kymmenen vuoden kuluttua, juhlittaessa yhtiön 30-vuotisjuhlia, saamme olla yhä suuremman ja menestyneemmän yrityksen vieraina, Syrjö sanoi.

Yleisölle yrityksen vaiheita muistelivat yhteistyökumppaneiden edustajina myös Tapio Joensuu, Lauri Lehtomäki, Reino Pulli ja Eero Nevalainen. Jukka ja Matti Juola kertasivat Andament Groupin vaiheita yrityksestä tehdyn historiikin pohjalta.

CJ0B9003
Reino Pulli muistelee menneitä
CJ0B8989
Eero Nevalainen kertoo yhteistyön vaiheita Osuuspankin kanssa
Jukka Juolan (vas) ja Matti Juolan (oik) haastateltavina Tapio Joensuu ja Lauri Lehtomäki
Jukka Juolan (vas) ja Matti Juolan (oik) haastateltavina Tapio Joensuu ja Lauri Lehtomäki

Juhlahumua

Juhlan Abba-pitoisesta musiikista vastasi oululainen TT Big Band. Illan juonsivat ja improvisaatioesityksistä vastasivat Oulun kaupunginteatterin näyttelijät Heli Haapalainen ja Mikko Korsulainen.

CJ0B8795
TT Big Band

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille!

Tutustu Andamentin 20-vuotishistoriikkiin

Lue myös

Kati Levoranta P2X Solutionsin osakkaaksi ja johtajaksi

Kati Levoranta aloittaa vihreän vedyn tuottaja ja power-to-x-teknologian edelläkävijä P2X Solutions Oy:n osakkaana ja johtajana, joka vastaa operatiivisen ja kaupallisen toiminnan kehittämisestä. Levoranta on toiminut Rovio Entertainment Oyj:n toimitusjohtajana vuosina

Lue lisää