Uutiset, Yleinen

Etusivu » SL Asfaltti Oy siirtyy osaksi GRK-konsernia

SL Asfaltti Oy siirtyy osaksi GRK-konsernia

GRK-konserniin kuuluva GRK Road Oy on ostanut SL Asfaltti Oy:n koko liiketoiminnan, käsittäen sekä asfaltointi- että stabilointiliiketoiminnan. Uusi liiketoiminta vahvistaa GRK-konsernin strategista kasvua sekä mahdollistaa asiakkaiden yhä monipuolisemman palvelun.

GRK Road Oy:lle siirtyy 1.4.2019 SL Asfaltti Oy:ltä liiketoiminta ja koko henkilökunta vanhoina työntekijöinä. Liiketoimintakaupan myötä SL Asfaltti Oy:n nimi siirtyy historiaan ja toiminta jatkuu GRK Road Oy:n nimen alla. Uuden yhtiön markkina-alue on sama kuin koko GRK-konsernin ja toimipaikkoina toimivat jatkossa Kuopio, Vantaa ja Kalajoki. Vuodelle 2019 tilauskantaa on jo Suomessa ja Virossa. GRK Road Oy vahvistaa GRK-konsernin osaamista erilaisissa rakenteenparantamishankkeissa sekä kehittää liiketoimintaa vastaamaan entistä paremmin tie- ja katuverkon tulevaisuuden korjaustarpeisiin.

”SL Asfaltti Oy:n liiketoimintakauppa tukee GRK-konsernin kasvustrategiaa. Voimme jatkossa palvella asiakkaitamme yhä monipuolisemmin”, kertoo GRK Infra Oy:n hallituksen puheenjohtaja Keijo Haavikko.

”SL Asfaltilla on ammattitaitoinen henkilökunta, ja yhtiö tunnetaan alalla luotettavana toimijana. Päädyimme liiketoimintakauppaan GRK Road Oy:n kanssa, koska GRK pystyy edelleen kehittämään toimintaa ja hyödyntämään SL Asfaltin osaamista. Andament Group-konserni keskittyy jatkossa entistä enemmän ydinliiketoimintaansa”, kertoo Andament Group Oy:n omistaja Jukka Juola.

Lisätietoja:

GRK Infra Oy, hallituksen puheenjohtaja Keijo Haavikko, keijo.haavikko@grk.fi, puh. +358 50 448 5447
Andament Group Oy, omistaja Jukka Juola, jukka.juola@andament.fi, puh. +358 400 586 010

  • GRK on Suomessa, Ruotsissa ja Virossa toimiva suomalainen rakennusalan konserni. Ydinosaamiseen kuuluvat vaativien infrarakennushankkeiden toteuttaminen, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen radanrakennusosaaminen. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihto vuonna 2018 oli yli 250 miljoonaa euroa.
  • Andament Group on infra-alalla Suomessa ja Ruotsissa toimiva konserni, jonka ydinosaamista ovat vesilaitos-, energia-, väylä- ja teollisuusrakentaminen. Konserni työllistää noin 200 henkilöä, ja sen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Konsernin pääpaikka sijaitsee Kalajoella. www.andamentgroup.fi