SL Asfaltti Oy siirtyy osaksi GRK-konsernia

GRK-konserniin kuuluva GRK Road Oy on ostanut SL Asfaltti Oy:n koko liiketoiminnan, käsittäen sekä asfaltointi- että stabilointiliiketoiminnan. Uusi liiketoiminta vahvistaa GRK-konsernin strategista kasvua sekä mahdollistaa asiakkaiden yhä monipuolisemman palvelun.

GRK Road Oy:lle siirtyy 1.4.2019 SL Asfaltti Oy:ltä liiketoiminta ja koko henkilökunta vanhoina työntekijöinä. Liiketoimintakaupan myötä SL Asfaltti Oy:n nimi siirtyy historiaan ja toiminta jatkuu GRK Road Oy:n nimen alla. Uuden yhtiön markkina-alue on sama kuin koko GRK-konsernin ja toimipaikkoina toimivat jatkossa Kuopio, Vantaa ja Kalajoki. Vuodelle 2019 tilauskantaa on jo Suomessa ja Virossa. GRK Road Oy vahvistaa GRK-konsernin osaamista erilaisissa rakenteenparantamishankkeissa sekä kehittää liiketoimintaa vastaamaan entistä paremmin tie- ja katuverkon tulevaisuuden korjaustarpeisiin.

”SL Asfaltti Oy:n liiketoimintakauppa tukee GRK-konsernin kasvustrategiaa. Voimme jatkossa palvella asiakkaitamme yhä monipuolisemmin”, kertoo GRK Infra Oy:n hallituksen puheenjohtaja Keijo Haavikko.

”SL Asfaltilla on ammattitaitoinen henkilökunta, ja yhtiö tunnetaan alalla luotettavana toimijana. Päädyimme liiketoimintakauppaan GRK Road Oy:n kanssa, koska GRK pystyy edelleen kehittämään toimintaa ja hyödyntämään SL Asfaltin osaamista. Andament Group-konserni keskittyy jatkossa entistä enemmän ydinliiketoimintaansa”, kertoo Andament Group Oy:n omistaja Jukka Juola.

Lisätietoja:

GRK Infra Oy, hallituksen puheenjohtaja Keijo Haavikko, keijo.haavikko@grk.fi, puh. +358 50 448 5447
Andament Group Oy, omistaja Jukka Juola, jukka.juola@andament.fi, puh. +358 400 586 010

  • GRK on Suomessa, Ruotsissa ja Virossa toimiva suomalainen rakennusalan konserni. Ydinosaamiseen kuuluvat vaativien infrarakennushankkeiden toteuttaminen, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen radanrakennusosaaminen. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihto vuonna 2018 oli yli 250 miljoonaa euroa.
  • Andament Group on infra-alalla Suomessa ja Ruotsissa toimiva konserni, jonka ydinosaamista ovat vesilaitos-, energia-, väylä- ja teollisuusrakentaminen. Konserni työllistää noin 200 henkilöä, ja sen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Konsernin pääpaikka sijaitsee Kalajoella. www.andamentgroup.fi

 

 

Lue myös

Jukka Juola luotsaamaan Andament Groupia

Andament Groupin enemmistöomistus on siirtynyt Jukka Juolalle yhtiössä tehtyjen omistusjärjestelyiden jälkeen. Jukka Juolalla on nyt vastuu konsernin kehittämisestä. Lisäksi hän on toimitusjohtajana Andament Groupissa ja SL Asfaltissa. Yhteisellä sopimuksella muut

Lue lisää
Juha Kärjä

Jokainen projekti opettaa jotain uutta

WeldOnen projekti-insinööri Juha Kärjä on alansa kokenut ammattilainen. Töitä hän sanoo tekevänsä edelleen sillä asenteella, että jokaisesta projektista voi oppia jotain uutta. Silloin asiakas pystyy luottamaan siihen, että vaativimmatkin ratkaisut perustuvat vankkaan ja laajaan osaamiseen.

Lue lisää

Käyntiosoite

Andament Group Oy
Kalajoentie 6
, 85100 KALAJOKI
Y-tunnus: 0951090-4

Kaikki osoitteet ja henkilöstö

© Andament Group 2020.