Jukka Juola luotsaamaan Andament Groupia

Andament Groupin enemmistöomistus on siirtynyt Jukka Juolalle yhtiössä tehtyjen omistusjärjestelyiden jälkeen.

Jukka Juolalla on nyt vastuu konsernin kehittämisestä. Lisäksi hän on toimitusjohtajana Andament Groupissa ja SL Asfaltissa. Yhteisellä sopimuksella muut omistajat ovat siirtyneet pois konsernin toiminnasta.
– Haluan kehittää konsernia yhteistyössä henkilöstön kanssa. Meillä on valtavasti kokemusta ja osaamista, jonka varaan rakennamme yhtiön tulevaisuutta. Isot globaalit muutokset haastavat jokaisen meistä. Myös Andament Group haluaa vastata tähän haasteeseen, Jukka Juola toteaa.

Lisätiedot:

Jukka Juola
Andament Group Oy
puh. 0400 586 010
jukka.juola@andament.fi

Lue myös

Tuulipuiston perustukset valetaan tiimityönä

Maastorakentajat on aloittanut perustusten valamisen Puhurin tuulipuistossa Pyhäjoen Parhalahdella. Onnistunut lopputulos syntyy saumattomalla tiimityöllä, korostaa työnjohtaja Veli-Matti Ainasoja Suomen Maastorakentajilta. Parhalahden tuulipuistossa valetaan perustukset kymmenelle tuulivoimalalle. Yhden tuulivoimalan napakorkeus on 166 metriä,

Lue lisää