Andament Group Oy myy osuutensa HSK Sähkö Oy:stä

Andament Group Oy on 9.9.2016 myynyt omistusosuutensa HSK Sähkö Oy:stä HSK Sähkö Oy:lle. Yrityskaupan jälkeen HSK Sähkö Oy on kokonaisuudessaan Hannu ja Johanna Kaupin omistuksessa.

HSK Sähkö Oy on vuodesta 2009 toiminut osakkuusyhtiönä Andament Group Oy:ssä. Tänä aikana HSK Sähkö Oy:n liikevaihto on kasvanut kolmesta miljoonasta eurosta 11 miljoonaan euroon ja toiminta on laajentunut talotekniikasta infran monipuolisiin ja vaativiin sähkö- ja sähköistämishankkeisiin.

Andament Group Oy:n kehittäessä liiketoimintoja ydinosaamisalueilleen HSK Sähkö Oy:n vähemmistöosuudesta luopuminen oli luontevaa. HSK Sähkö Oy:llä on vahva alansa osaaminen, jonka ansiosta yhtiöllä on hyvät näkymät kehittää toimintaansa jatkossa itsenäisesti.

Yhtiön työntekijöihin omistusosuuden muutoksella ei ole vaikutusta.

HSK Sähkö on monipuolinen sähkö- ja verkkourakoitsija, jonka vahvuuksia ovat osaava henkilöstö, keskenään hyvin erilaisten projektien johtaminen sekä nopea reagointi alati muuttuvaan markkinatilanteeseen. HSK Sähkö Oy:n liikevaihto vuonna 2015 oli 11 M€. Yhtiö työllistää 60 henkilöä ja sen päätoimipiste on Kalajoella.

Lue myös

Tuulipuiston perustukset valetaan tiimityönä

Maastorakentajat on aloittanut perustusten valamisen Puhurin tuulipuistossa Pyhäjoen Parhalahdella. Onnistunut lopputulos syntyy saumattomalla tiimityöllä, korostaa työnjohtaja Veli-Matti Ainasoja Suomen Maastorakentajilta. Parhalahden tuulipuistossa valetaan perustukset kymmenelle tuulivoimalalle. Yhden tuulivoimalan napakorkeus on 166 metriä,

Lue lisää