Katri Mustola ennätysvauhdissa Botnia Gamesissa

Andament Groupin tukema juoksija voitti 400 metrin matkan halliennätyksellään.

Katri Mustolan aika oli 54,18. Toinen oli Iso-Britannian Victoria Ohurugu ajalla 54,77 ja kolmas Ukrainan Anastasiya Bryzgina ajalla 54,99.

Katrin edellinen halliennätys, 59,00 vuodelta 2014, parani roimasti 4,82 sekunnilla. Katrin ulkoratojen ennätys on noin sekunnin parempi 53,20. Aika on Suomen kaikkien aikojen neljänneksi nopein 400 metrin radan halliaika.

Katrin juoksu ja haastattelu YLE Areenan linkistä kohdassa 13:07 – 20.44.

Lauantaina 13.2. Katri edustaa Suomea yleisurheilun Pohjoismaisessa hallimaaottelussa Ruotsin Växjössä.

Lue myös

Tuulipuiston perustukset valetaan tiimityönä

Maastorakentajat on aloittanut perustusten valamisen Puhurin tuulipuistossa Pyhäjoen Parhalahdella. Onnistunut lopputulos syntyy saumattomalla tiimityöllä, korostaa työnjohtaja Veli-Matti Ainasoja Suomen Maastorakentajilta. Parhalahden tuulipuistossa valetaan perustukset kymmenelle tuulivoimalalle. Yhden tuulivoimalan napakorkeus on 166 metriä,

Lue lisää