Yritysfuusio astuu voimaan

Andament Oy:n sulautuminen Suomen Maastorakentajiin astuu voimaan 1.8.2014.

Muutokset eivät vaikuta nykyisiin sopimuksiin eikä asiakkuuksiin. Myös käynnissä olevien urakoiden, työmaiden ja töiden vastuulliset henkilöt säilyvät ennallaan. Vahvistuneiden resurssiemme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme jatkossa entistä kokonaisvaltaisemmin.

Lisätietoja antaa Suomen Maastorakentajat Oy:n toimitusjohtaja Jukka Juola, gsm 0400 586010.

Lue myös

Tuulipuiston perustukset valetaan tiimityönä

Maastorakentajat on aloittanut perustusten valamisen Puhurin tuulipuistossa Pyhäjoen Parhalahdella. Onnistunut lopputulos syntyy saumattomalla tiimityöllä, korostaa työnjohtaja Veli-Matti Ainasoja Suomen Maastorakentajilta. Parhalahden tuulipuistossa valetaan perustukset kymmenelle tuulivoimalalle. Yhden tuulivoimalan napakorkeus on 166 metriä,

Lue lisää