Vaskiluodon silta on Vuoden kuntatekniikan saavutus

Andament Oy:n rakentama Vaskiluodon silta on valittu vuoden kuntatekniikan saavutukseksi 2014.

Vaasan kaupungin teknisen toimen kuntatekniikka voitti ensimmäisen palkinnon Vuoden kuntatekniikan saavutus 2014 -kisassa. Voitto tuli Vaskiluodon silta ja Sininen tie -hankkeen ansiosta. Palkinto jaettiin Oulussa 5.6. järjestetyillä Kuntatekniikan päivillä.

Andament Oy toimi Vaskiluodon siltahankkeen urakoitsijana.

Lue myös

Tuulipuiston perustukset valetaan tiimityönä

Maastorakentajat on aloittanut perustusten valamisen Puhurin tuulipuistossa Pyhäjoen Parhalahdella. Onnistunut lopputulos syntyy saumattomalla tiimityöllä, korostaa työnjohtaja Veli-Matti Ainasoja Suomen Maastorakentajilta. Parhalahden tuulipuistossa valetaan perustukset kymmenelle tuulivoimalalle. Yhden tuulivoimalan napakorkeus on 166 metriä,

Lue lisää